Aanbod

Leuk dat je overweegt om een shoot bij mij te boeken. Hieronder vind je mijn aanbod met informatie en prijzen.

Als je vragen hebt, stuur mij een bericht door het contactformulier in te vullen. Dan zal ik zo snel mogelijk op jou reageren. 

Liefs, Gerda

healing fotoshoot

Ik vind het belangrijk dat vrouwen hun eigen kracht en licht laten zien aan de wereld. Velen van ons kennen het gevoel wel van angst en onzekerheid. ‘Beauty begins the moment you decide to be yourself’, ik geloof daar in. Ik zie op dit moment zoveel vrouwen oplichten en dat is zo mooi om te zien. Dat ontstaat wanneer jij voor jezelf kiest en voor jouw eigen geluk gaat.

Als vrouw ‘moeten’ we zoveel. We moeten er mooi uitzien, we moeten sterk zijn, we moeten goede vrouwen zijn, we moeten goede moeders zijn, we moeten geëmancipeerd zijn, wij moeten netjes zijn, we moeten ons volwassenen gedragen en vul verder maar in… 

Tijdens de healing fotoshoot nodig ik je uit om uit je hoofd te komen en jezelf te geven wat je nodig hebt. Om in je lichaam te zakken, al je zintuigen te gebruiken en het licht in je te laten schijnen. Misschien heb je patronen die je wilt doorbreken. Misschien ben je al een tijdje bezig met zelfliefde, zelfwaardering en/of zelfontwikkeling. 

Misschien heb je iets overwonnen. Misschien wil je iets overwinnen. 

Je bent het waard om jezelf dit te gunnen. Jezelf te vieren. Jezelf de aandacht te geven die je verdient. Jezelf vrij te voelen. We doen dit samen. Ik zal jouw momenten tijdens de fotoshoot vangen. De momenten waarin jij jezelf bent. De momenten waarop je op je mooist bent. De momenten waarop jij in contact bent met je innerlijk kind. 

As simple as that.

As simple as that. Heb je alleen wat kiekjes nodig voor jezelf, voor jouw social media of voor je bedrijf? Dan is dit wat voor jou. Ik zal dan foto’s maken van jou zoals jij bent. Locatie kan in overleg want het ligt ook weer aan waarvoor je de foto’s wilt gebruiken.

De fotoshoot zal ongeveer een uurtje duren en daarvoor mag je 2 a 3 outfitwissels doen. Je krijgt van mij 15 bewerkte foto’s en je hebt ook de mogelijkheid om extra foto’s te bestellen.