Fotografie

Ik fotografeer op dit moment voornamelijk vrouwen, spirituele vrouwen, onderneemsters maar ik sta open voor iedere samenwerking. Heb je een portret nodig voor jouw website en social media? Lees mijn unieke aanbod ‘shoots in silence’ hieronder.

Ik vind het belangrijk dat vrouwen hun eigen kracht en licht laten zien aan de wereld. Velen van ons kennen het gevoel wel van angst en onzekerheid. Beauty begins the moment you decide to be yourself, ik geloof daar sterk in. Ik zie op dit moment zoveel vrouwen oplichten en hun dromen najagen en dat is zo mooi om te zien. Dat ontstaat wanneer jij voor jezelf kiest en voor jouw eigen geluk gaat.

shoots in silence

Dit is een nieuw aanbod van mij. Normaal gesproken neem ik een tolk gebarentaal mee tijdens de shoot voor de communicatie als je een portretshoot bij mij aanvraagt, maar ook omdat ik dat gewend ben en ook een stukje onzekerheid in mij zit vanwege de andere manier van communiceren. Afgelopen jaar heb ik ervaren en geleerd dat shoots zonder tolk ook heel erg fijn kunnen zijn. Ook leerde ik dat het juist mijn kracht is. Dat mijn doofheid mijn kracht is. Dat mijn ziel voor mij heeft gekozen (ik ben doof geboren). Dat de stilte juist voor harmonie kan zorgen. Dat stilte juist de brug kan zijn tussen dove en horende mensen. Ik leerde dat communiceren zonder tolk juist voor meer connectie zorgde omdat er geen tussenpersoon is en omdat ik echt naar jou kijk. De stilte tijdens de shoots zorgt ervoor dat jij en ik allebei in onze kracht gaan staan. Wij focussen ons op onze andere zintuigen. Je komt dan in je eigen kern, in je eigen kracht, je andere zintuigen gaan open en je bent je bewuster van jezelf en de omgeving waar je op het moment bent. Daarnaast werkt het ook erg helend op zo’n moment wanneer jij in je kracht staat, je andere zintuigen gebruikt en in het natuur bent. Jouw energie, de omgeving, het licht en jóuw licht wil ik vangen met mijn camera. 

Het is spannend maar ook erg bijzonder. Daarom heb ik besloten om vanaf nu ‘shoots in silence’ aan te bieden. 

Ook maak ik sinds kort graag digitale kunst. Toen ik in de pubertijd zat deed ik dit al en nu combineer ik het met fotografie. Ik maak dan een digitaal kunstwerk van een foto van jou. Ik ga af op mijn gevoel en “lees” jou. Misschien is het een soort lichttaal of een boodschap. Dit is inclusief in het pakket ‘shoots in silence’.

Het kan wel zijn dat ik voor en/of na misschien eventueel een tolk gebarentaal inschakel als wij bijvoorbeeld ook een kopje thee of koffie willen drinken samen of iets dergelijks. Alles is welkom, maar de shoot is in stilte – op een paar woorden na bijvoorbeeld aanwijzigingen of aanmoedigingen.

Let’s bundle our powers & spread the light together. 

Naast ‘shoots in silence’ fotografeer ik ook graag (spirituele) ceremonies, retreats, koppels, branding, producten. Ik kan jou daar ook bij helpen. Stuur mij gerust een berichtje als je wilt samenwerken en/of vragen hebt. 

Bekijk hieronder voor de prijzen.

shoot in silence

  • 1 uur fotografie
  • 2 a 3 outfitwissels
  • 25 bewerkte foto’s
  • Locatie naar keuze
  • Inclusief digital soul art

175 euro

excl btw & reiskosten

Iets anders?

  • ceremonies op locatie
  • branding
  • producten
  • retreat
  • koppels

prijs in overleg

stuur mij een berichtje.

Contact

Vragen of wil je gewoon hallo zeggen? Mail me 🙂