Healing fotoshoot

De prijs voor healing fotoshoot is 222,- (excl. btw & reiskosten). Dit is nu een pilotprijs.  

Wat krijg je hiervoor?

  • kennismakingsgesprek
  • fotoshoot van 1 a 1,5 uur
  • cadeautje
  • integratie gesprek (nadat je de foto’s hebt ontvangen)
  • mogelijkheid om foto’s bij te bestellen op je eigen kosten

Een healing fotoshoot bij mij zie ik als een co-creatie. Voordat wij een fotoshoot inboeken wil ik graag een gesprek met jou (online of offline) en kijken waar jij op het moment tegenaan loopt, wat jouw actuele thema is, wat je nodig hebt en of je een (stiekeme) wensen hebt. Als je bijvoorbeeld graag meer in contact wil komen met je innerlijk kind dan zouden we kunnen denken aan een speelse fotoshoot in het zand, blote voeten, verf, jezelf bevrijden. Of wil je graag zelfliefde als thema dan kunnen wij denken aan een fotoshoot in je mooie outfits en/of lingerie. Of gewoon Zijn. Of bijvoorbeeld in de rol van heks of sjamaan. Donker of licht. Ik wil graag samen met JOU een fotoshoot doen die bij JOU past en jij op het moment nodig hebt. Op basis daarvan kunnen wij een Pinterest moodboard maken als dat gewenst is.

Ook wil ik na de fotoshoots, nadat je foto’s hebt ontvangen, een soort korte integratie gesprek met jou hoe je de fotoshoot hebt ervaren en hoe het met jou gaat.De fotoshoot zal in de stilte zijn. Zoals je misschien al hebt gelezen ben ik doof. Tijdens de fotoshoots kan ik niet communiceren, maar dat is ook juist het mooie want in de stilte staan wij juist in onze kracht. 

Ook leerde ik dat mijn doofheid mijn kracht is. Dat de stilte juist voor harmonie kan zorgen. Dat stilte juist de brug kan zijn tussen dove en horende mensen. Ik leerde dat communiceren zonder tolk juist voor meer connectie zorgde omdat er geen tussenpersoon is en omdat ik echt naar jou kijk. De stilte tijdens de shoots zorgt ervoor dat jij en ik allebei in onze kracht gaan staan. Wij focussen ons op onze andere zintuigen. Je komt dan in je eigen kern, in je eigen kracht, je andere zintuigen gaan open en je bent je bewuster van jezelf en de omgeving waar je op het moment bent. Daarnaast werkt het ook erg helend op zo’n moment wanneer jij in je kracht staat, je andere zintuigen gebruikt en in het natuur bent. 
Jouw energie, de omgeving, het licht en jóuw licht wil ik vangen met mijn camera.

Ik kan wel voor en/of na de fotoshoot eventueel een tolk gebarentaal inschakelen om de communicatie wat makkelijker te maken. Ook geldt dit voor online of offline kennismakingsgesprek. Kennismakingsgesprek kan ook eventueel via chatten. Alles is welkom, maar de shoot is in stilte – op een paar woorden na bijvoorbeeld aanwijzigingen, nieuwe ideeën of aanmoedigingen.

Let’s bundle our powers & spread the light together.